Activitats

Valencià

En El Perellonet, xicoteta població de pescadors, assentada junt amb la Gola del mateix nom, de 1.602 habitants (INE 2009), durant l’estiu i molts caps de setmana augmenta la seua població a més de 22.000 habitants.

L’estiu és l’època de major atractiu per la seua climatologia, la seua platja, la diversitat de llocs per a tots els gustos i ambients, tant per als seus residents com per als molts visitants, diürns o nocturns.

Les seues platges constituïxen un lloc de delit per als banyistes fent-los sentir el contacte directe amb el sol i l’aigua del mar. La proximitat dels pins de la Devesa i dels horts de taronges, a l’uníson i la brisa marina, proporciona un aire pur a la zona, constituint un verdader pulmó pròxim a la ciutat.

A tot açò s’unix l’encant de les seues revetles i festes populars on la gent vetla arribant a contemplar l’alba, eixe sol ataronjat que fluïx per l’horitzó marí.

 

En qualsevol època d’any, en El Perellonet, per l’amabilitat i hospitalitat de la seua gent es viu un ambient tranquil i familiar. Un pot triar entre recrear-se en un simple passeig per la vora del mar a la llum de la lluna en les seues càlides nits de tardor o primavera. Contemplar una meravellosa posta de sol, no per diària menys bella. Passar una vetlada amb amics en una terrassa, a l’hivern o estiu. Practicar qualsevol esport o passatemps favorit. El Perellonet posseïx llocs apropiats per a això en el seus propi territori o en el seu entorn més immediat. Així, entre altres, podem practicar els esports següent:

Windsurfing, tots sabem de l’auge en les nostres platges d’este esport en les seues distintes manifestacions o variants, d’altra banda l’esport més de moda en les platges de tot el món. Les vistes al mar són meravelloses, la temperatura del mar agradable i els fons sense roca, ideals per a iniciació d’este esport. Per als molt fanàtics, a l’hivern, dies amb vents superiors a força 4 BF i la possibilitat d’alternar amb altres emplaçaments pròxims com Mareny o Cullera.

La Pesca, pot practicar-se en els seus més variades modalitats, des de la humilde canya a la vora del mar, en xicotetes barques baradas en l’arena o en embarcacions de major calat amarrades en l’Immediat Club Nàutic d’El Perelló. També poden practicar-se un altre esports o aficions nàutiques com el Ski aquàtic o el simple passeig pel mar.

La Caça, sobretot de l‘ànec en l’Albufera, quan la veda ho permet. Com a parc natural l’Albufera està integrat en la llista de Zones Humides d’Importància Internacional des de l’any 1990. La caça d’aus aquàtiques és una activitat tradicional d’importància en el dit parc, la qual cosa reporta beneficis als ajuntaments de la zona pel lloguer dels llocs de caça durant l’hivern.

El golf, podem practicar-ho a poc més d’un quilòmetre en el Club del golf del Saler, el millor camp d’Europa pel seu exclusiu entorn i audaç disseny, amb un recorregut de 18 clots i d’inigualable bellesa junt amb el mar.

El Futbol, Es pot practicar aquest esport quasi tots els Divendres i Dissabtes, un grup de jóvens queden per a formar dos equip, inclús hi ha dies que es formen 3 equips, i juguen diverses hores sin un final estipulat, quan es cansen s´acaba. En les festes patronals era molt típic el partit de futbol de Fadrins contra Casats. Camp de Gespa Artificial.

Tenis, Natació, Fron-Tenis, Bàsquet, Fúting, Etc... Són tots els esports que podràs practicar en El Perellonet.


Castellano

En El Perellonet, pequeña población de pescadores, asentada junto a la Gola del mismo nombre, de 1.602 habitantes (INE 2009), durante el verano y muchos fines de semana aumenta su población de más de 22.000 habitantes.

El verano es la época de mayor atractivo por su climatología, su playa, la diversidad de lugares para todos los gustos y ambientes, tanto para sus residentes como para los muchos visitantes, diurnos o nocturnos.

Sus playas constituyen un lugar de deleite para los bañistas haciéndoles sentir el contacto directo con el sol y el agua del mar. La proximidad de los pinos de la Dehesa y de los huertos de naranjas, al unísono con la brisa marina, proporciona un aire puro a la zona, constituyendo un verdadero pulmón cercano a la ciudad.

A todo esto se une el encanto de sus verbenas y fiestas populares donde la gente trasnocha llegando a contemplar el amanecer, ese sol anaranjado que fluye por el horizonte marino.

En cualquier época de año, en El Perellonet, por la amabilidad y hospitalidad de su gente se vive un ambiente tranquilo y familiar. Uno puede elegir entre recrearse en un simple paseo por la orilla del mar a la luz de la luna en sus cálidas noches de otoño o primavera. Contemplar una maravillosa puesta de sol, no por diaria menos hermosa. Pasar una velada con amigos en una terraza, en invierno o verano. Practicar cualquier deporte o pasatiempo favorito. El Perellonet posee lugares apropiados para ello en sus propio territorio o en su entorno más inmediato. Así, entre otros, podemos practicar los siguiente deportes:

Windsurfing, todos sabemos del auge en nuestras playas de este deporte en sus distintas manifestaciones o variantes, por otra parte el deporte más de moda en las playas de todo el mundo. Las vistas al mar son maravillosas, la temperatura del mar agradable y los fondos sin roca, ideales para iniciación de este deporte. Para los muy fanáticos, en invierno, días con vientos superiores a fuerza 4 BF y la posibilidad de alternar con otros emplazamientos próximos como Mareny o Cullera.

La Pesca, puede practicarse en sus más variadas modalidades, desde la humilde caña a la orilla del mar, en pequeñas barcas baradas en la arena o en embarcaciones de mayor calado amarradas en el Inmediato Club Náutico de El Perelló. También pueden practicarse otro deportes o aficiones náuticas como el Ski acuático o el simple paseo por el mar.

La Caza, sobre todo del pato en la Albufera, cuando la veda lo permite. Como parque natural la Albufera está integrado en la lista de Zonas Húmedas de Importancia Internacional desde el año 1990. La caza de aves acuáticas es una actividad tradicional de importancia en dicho parque, lo que reporta beneficios a los ayuntamientos de la zona por el alquiler de los puestos de caza durante el invierno.

El Golf, podemos practicarlo a poco más de un kilómetro en el Club del Golf del Saler, el mejor campo de Europa por su exclusivo entorno y audaz diseño, con un recorrido de 18 hoyos y de inigualable belleza junto al mar.

El Fútbol, se pueden practicar este deporte, y casi todos los Viernes y Sábados un grupo de jóvenes quedan para formar dos equipo, incluso hay días que se forman 3 equipos, y juegan varias horas si un final estipulado, cuando se cansan se terminó. En las fiestas patronales era muy típico el partido de fútbol de Solteros contra Casados. Campo de Césped Artificial.

Tenis, Natación, Fron-Tenis, Baloncesto, Footing, Etc... Son todos los deportes que podrás practicar en El Perellonet.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s