Avís Legal

WWW.ELPERELLONET.COM

CONDICIONS GENERALS D’ÚS DEL LLOC WEB     

 

La Pagina Web posa a disposició en el seu lloc web www.elperellonet.com determinats continguts de caràcter informatiu sobre les seues activitats.

– Les presents condicions generals regixen únicament i exclusivament l’ús del lloc web del PROPIETARI per part dels USUARIS que accedisquen al mateix.

– Les presents condicions generals se li exposen a l’USUARI en el lloc web de www.elperellonet.com en totes i cada una de les pàgines, perquè les llija, les imprimisca, arxive i accepte a través d’internet i es trobe plenament informat.

– L’accés al lloc web del PROPIETARI implica sense reserves l’acceptació de les presents condicions generals d’ús que l’USUARI afirma comprendre en la seua totalitat.

– L’USUARI es compromet a no utilitzar el lloc web i els servicis que s’oferixen en el mateix per a la realització d’activitats contràries a la llei i a respectar en tot moment les presents.

CONDICIONS GENERALS

PRIMERA.

– CONDICIONS D’ACCÉS I ÚS

1.1.- La utilització del lloc web del PROPIETARI, no comporta l’obligatorietat d’inscripció de l’USUARI. Les condicions d’accés i ús del present lloc web es regixen estrictament per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l’USUARI a realitzar un bon ús de la web. Queden prohibits tots els actes que vulneren la legalitat, drets o interessos de tercers: dret a la intimitat, protecció de dades, propietat intel·lectual etc…

Expressament EL PROPIETARI prohibix els següents:

1.1.1.- Realitzar accions que puguen produir en el lloc web o a través del mateix per qualsevol mitjà qualsevol tipus de dany als sistemes del PROPIETARI o a tercers.

1.1.2.- Realitzar sense la deguda autorització qualsevol tipus de publicitat o informació comercial directament o de forma encoberta, l’enviament de correus massius (“spaming”) o enviament de grans missatges a fi de bloquejar servidors de la xarxa. (“mail bombing”).

1.2.- EL PROPIETARI, podrà interrompre en qualsevol moment l’accés al seu lloc web si detecta un ús contrari a la legalitat, la bona fe o a les presents condicions generals- veure clàusula quinta.

SEGONA.

– CONTINGUTS:

Els continguts incorporats en este lloc web han sigut elaborats i inclosos per:

2.1.- EL PROPIETARI utilitzant fonts internes i externes de tal manera que EL PROPIETARI únicament es fa responsable pels continguts elaborats de forma interna.

2.2.- Els USUARIS, a través de col·laboracions o introducció voluntària de continguts, tant gràfics com escrits, directament o indirectament a través d’enllaços o links sent estos els únics responsables dels mateixos i quedant expressament exempt EL PROPIETARI de tota responsabilitat. L’USUARI que introduïsca qualsevol contingut en el lloc web del PROPIETARI manifesta l’absoluta legalitat i autoria dels mateixos i expressament assumix tot tipus de responsabilitat que es puga derivar d’estos continguts.L’USUARI també es fa responsable de les opinions introduïdes en el xat i fòrums posats a la seua disposició en el lloc web.EL PROPIETARI no serà responsable en cap cas de les opinions abocades en els referits fòrums i podrà retirar o impedir l’accés als USUARIS que vulneren la legalitat vigent així com informar de jutjats i tribunals els fets que siguen constitutius d’algun tipus d’il·lícit penal o civil.

2.3.- EL PROPIETARI es reserva el dret a modificar en qualsevol moment els continguts existents en el seu lloc web. EL PROPIETARI no assegura ni es responsabilitza del funcionament correcte dels enllaços a llocs web de tercers que figuren en www.elperellonet.com EL PROPIETARI no garantix la veracitat, exactitud o actualitat dels continguts i servicis oferits per tercers i queda expressament exempt de qualsevol tipus de responsabilitat pels danys i perjuís que puguen derivar-se de la falta d’exactitud d’estos continguts i servicis.

TERCERA.

– RESPONSABILITAT

3.1.- EL PROPIETARI en cap cas serà responsable de:

3.1.1.- Les fallades i incidències que pogueren produir-se en les comunicacions, esborrament o transmissions incompletes de manera que no es garantix que els servicis del lloc web estiguen constantment operatius.

3.1.2.- De la producció de qualsevol tipus de dany que els USUARIS o tercers pogueren ocasionar en el lloc web.

3.1.3.- De la fiabilitat i veracitat de les informacions introduïdes per tercers en el lloc web, bé directament, bé a través d’enllaços o links. Així mateix, el Propietari de la Pàgina Web, col·laborarà i notificarà a l’autoritat competent estes incidències en el moment en què este tinga coneixement fefaent de què els danys ocasionats constituïsquen qualsevol tipus d’activitat il·lícita.

3.2.- EL PROPIETARI es reserva el dret a suspendre l’accés sense previ avís de forma unilateral o discrecional i amb caràcter definitiu o temporal fins a l’assegurament de l’efectiva responsabilitat dels danys que pogueren produir-se. Així mateix, EL PROPIETARI col·laborarà i notificarà a l’autoritat competent estes incidències en el moment en què tinga coneixement fefaent de què els danys ocasionats constituïsquen qualsevol tipus d’activitat il·lícita.

QUARTA.

– DRETS D’AUTOR I MARCA

El lloc web de www.elperellonet.com els continguts propis, la programació i el disseny del lloc web es troba plenament protegit pels drets d’autor, quedant expressament prohibida tota reproducció, comunicació, distribució i transformació dels referits elements protegits excepte consentiment exprés del Propietari de la Web.

QUINTA.

– JURISDICCIÓ I LLEI APLICABLE

Les presents condicions generals es regixen per la legislació espanyola. Són competents per a resoldre tota controvèrsia o conflicte que es derive de les presents condicions generals els jutjats de València renunciant expressament l’USUARI a qualsevol altre fur que poguera correspondre-li.

SEXTA.

-En el cas que qualsevol clàusula del present document siga declarada nul·la, les altres clàusules seguiran vigents i s’interpretaran tenint en compte la voluntat de les parts i la finalitat mateixa de les presents condicions. EL PROPIETARI podrà no exercitar algun dels drets i facultats conferits en este document el que no implicarà en cap cas la renúncia als mateixos excepte reconeixement exprés per part del PROPIETARI.


 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s