La Marjal

Valencià

A la vora de l’Albufera, rodejat de fauna i flora autòctona, situat en la “Marjal” (A l’altre costat de la carretera).

Perfecte per a passeig amb barca per L´Albufera, un dels aiguamolls més importants del món, declarat parc Natural en 1986, i molt reconegut per la seua fauna i per la gran labor de conservació i reintroducció d’espècies autòctones que a hores d’ara es troben el perill d’Extinció, amb valor ecològic molt gran, com el FartetSamaruc, Perca Americana, Gambusia, Carrac Americà, etc…

La pesca en el llac a hores d’ara, com no podia ser de cap altra manera, les coses han canviat. Com a conseqüència de l’excessiva explotació i contaminació de les aigües, l’activitat més vella practicada en L´Albufera, la Pesca, ha descendit dràsticament. Dos espècies tradicionals com L`Anguila y Llobarro, pràcticament han desaparegut, i només la pesca de la Lisa manté la xicoteta activitat, la qual cosa fa que els embarcadors inclús tinguen moviment de les seues barques.

El Cultiu de l’Arròs és un dels cultius de regadiu més característics i de major tradició de L´Albufera. És, de fet, el més important per a l’agricultura de la zona. La llista de municipis on es cultiva arròs és la següent: Albal, Albalat de la Ribera, Alfafar, Algemesí, Beniparrell, Catarroja, Cullera, Massanassa, Sedaví, Silla, Sollana, Sueca i València.

L´Albufera ve a tindre una extensió aproximada de 23,94 Km², i està rodejada de 223 Km² d’arrossars. La seua conca hidrogràfica té una extensió de 917,1 Km², que s’estén des del nivell del mar fins una altitud d’uns 1.000 msnm. Està separada del mar per una estreta barra litoral arenosa amb dunes estabilitzades per un bosc de pins (Devesa del Saler). L’Albufera és una zona de pas per a moltes espècies d’aus migratòries. El llac ve a tindre una profunditat mitjana entre 0.5 i 2 metres.

En la visita a l’embarcador tindràs l’oportunitat de veure un dels millors capvespres d’El Perellonet. Lloc ideal per als amants de la fotografia.


Castellano

A orillas de L’Albufera, rodeado de fauna y flora autóctona, situado en la “Marjal” (Al otro lado de la carretera).

Perfecto para paseo en barca por L´Albufera, uno de los humedales más importantes del mundo, declarado Parque Natural en 1986, y muy reconocido por su fauna y por la gran labor de conservación y reintroducción de especies autóctonas que a día de hoy se encuentran el peligro de Extinción, con valor ecológico muy grande, como el FartetSamaruc, Perca Americana, Gambusia, Cangrejo Americano, etc…

La pesca en el lago a día de hoy, cómo no, las cosas han cambiado. Como consecuencia de la excesiva explotación y contaminación de las aguas, la actividad más vieja practicada en L´Albufera, la Pesca, ha descendido drásticamente. Dos especies tradicionales como la Anguila y Lubina, prácticamente han desaparecido, y solo la pesca de la Lisa mantiene la pequeña actividad, lo que hace que los embarcaderos aun tengan movimiento de sus barcas.

El Cultivo del Arroz es uno de los cultivos de regadío más característicos y de mayor tradición de L´Albufera. Es, de hecho, el más importante para la agricultura de la zona. La lista de municipios dónde se cultiva arroz es la siguiente: Albal, Albalat de la Ribera, Alfafar, Algemesí, Beniparrell, Catarroja, Cullera, Masanasa, Sedaví, Silla, Sollana, Sueca y Valencia.

L´Albufera viene a tener una extensión aproximada de 23,94 Km², y está rodeada de 223 Km² de arrozales. Su cuenca hidrográfica tiene una extensión de 917,1 Km², que se extiende desde el nivel del mar hasta una altitud de unos 1.000 msnm. Está separada del mar por una estrecha barra litoral arenosa con dunas estabilizadas por un bosque de pinos (Dehesa del Saler). La Albufera es una zona de paso para muchas especies de aves migratorias. El lago viene a tener una profundidad media entre 0.5 y 2 metros.

En la visita al embarcadero tendrás la oportunidad de ver uno de los mejores atardeceres de El Perellonet. Lugar ideal para los amantes de la fotografía.


 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s